Contact Oud Mariniers

onderafdeling

 

 

 

 

 

 

 

                                                                 

Dinsdag 21 juni werden we door de organisatoren Dicky Dibbets en Jan Scholten ontvangen in de voormalige Textielfabriek te Bredevoort. Omstreeks half één hadden de 24 mannen zich hier verzameld en werd er gestart met koffie en belegde broodjes.

Vervolgens kregen we te horen, dat we gingen “Vogelschieten” en om alvast een beetje te wennen, kon er ook worden geschoten op een bewegende schietschijf.

Het vogelschieten zou op enig moment worden onderbroken voor een bezoek aan de

Stalhouderij Debbinkhof in Winterswijk-Corle. Hier kregen we informatie over het bedrijf en mochten we de stallen met paarden, de koetsen en alles wat daarbij hoorde bekijken.

Na het bezoek aan deze stalhouderij werd het vogelschieten voortgezet. Toen de vogelgevallen was werd er nog menige toast op de schutterskoning uitgebracht.

De middag werd af gesloten met voortreffelijke chinees buffet en na het bedanken van de organisatie voor de geweldige middag, ging een ieder tevreden naar huis.

Om een indruk te krijgen van deze gezellige middag hebben Jan Stam en Henk Ebbink een aantal plaatjes geschoten, welke u nog eens rustig kunt bekijken door op onderstaand plaatje te klikken.